Mijn recept voor basilicum-cashew pesto
Lijkt het je leuk om zelf een keer pesto te maken? Hieronder vind je mijn recept. Ik maak vaak pesto met cashewnoten, deze zijn iets minder vet dan pijnboompitten en bevatten meer vezels.
Proef de lente met mijn paasmenu
De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het samenstellen, uitwerken en proeven van mijn paasmenu. Hier vind je wat meer informatie over de achtergrond van dat menu.
De bezorging van lekkere maaltijden in Amsterdam met bakfietsen
Regelmatig krijg ik vragen hoe wij het bezorgen van maaltijden met onze bakfietsen ervaren. Deze keer dus een kijkje in de keuken van onze bezorglogistiek.
Over pekelen en konfijten
Regelmatig pekel en konfijt ik vlees. Bijvoorbeeld het duo van fazant van komende vrijdag. Hieronder leg ik je uit wat dat is en hoe je dat bijvoorbeeld met kerst ook zelf kunt doen.
Over de bezorging van onze maaltijden in Amsterdam
In deze en een volgende blogpost geef ik je graag een kijkje in de keuken van onze bezorging. Hieronder lees je over hoe we onze logistiek in grote lijnen hebben geregeld. In een volgende post ga ik wat dieper in op de bezorging met onze bakfietsen.
Rijk gevulde groentenlasagne met veel verse kruiden
Tijdens onze vakantie in Mallorca heb ik veel gekookt, waaronder deze groentenlasagne. Het recept hiervan zou ik nog met je delen, zoals beloofd in mijn vorige blog.
Terug naar waar het allemaal begon
Afgelopen week waren Joris en ik met ons gezin terug op Mallorca. Voor ons een speciale plek, omdat we daar 7 jaar geleden een half jaar met elkaar hebben doorgebracht.
Caesar salade, de dressing maakt het verschil!
Al heel vaak wordt mij gevraagd of ik recepten kan delen. Helaas had ik daar nooit tijd voor. Dankzij onze stagiaires Jorn en Sofia, gaat dat nu wel. Als eerste het recept van de dressing voor een Caesar salade. Die maakt echt het verschil.
Elke dag 3 gezonde en lekkere maaltijden
Vanaf volgende week heb je elke dag de keuze uit 3 gerechten. Daarvan is tenminste 1 maaltijd ook altijd voor kinderen aantrekkelijk.