Skip to content
Vegetarisch nagerecht
De lekkerste mocha panna cotta
De lekkerste mocha panna cotta
Vegetarisch nagerecht
De lekkerste mocha panna cotta
Details
Heerlijke mocha panna cotta met chocolade espressosaus. Van: melk, room, honing, suiker, espresso, pure chocolade, gelatine
Ingrediënten
    Voedingswaarden

    Van dit gerecht heb ik de voedingswaarden nog niet berekend.

    Gemiddeld gewicht: 80 gram.

    Opwarmen
    Uitverkocht voor deze dag.

    Deze dag kook ik ook ...

    Vleesgerecht
    Kippasteitjes uit het wildewesten
    Kippasteitjes uit het wildewesten
    Vleesgerecht
    Kippasteitjes uit het wildewesten
    Details
    "Lekker" riep mijn dochter van 8 en ze at twee hele pasteitjes op. Deze krokante pasteitjes, gebaseerd op een ouderwets Amerikaans recept zijn gevuld met een ragu van zachte stukjes scharrelkipfilet, groente en verse tijm. De Worcestershire sauce en verse nootmuskaat geeft een lekkere twist. Je krijgt er ambachtelijke mangochutney bij en een heerlijke winterse salade met homemade dressing.
    Leuk om te weten
    Het woord nootmuskaat is gebaseerd op het Latijnse "nuces moschatae", wat "naar muskus ruikende noten" betekent. Ik gebruik de verse muskaatnoot en rasp die met een fijne rasp, lekker!
    Ingrediënten
    Scharrelkipfilet, wortel, zoete aardappel, rode ui, aardappel, kippenbouillon, olijfolie, verse tijm, verse nootmuskaat, Worcestershire sauce, zwarte peper, zout, bladerdeeg, diverse slasoorten, groenten, homemade dressing, mango chutney.
      Voedingswaarden

      Van dit gerecht heb ik de voedingswaarden nog niet berekend.

      Gemiddeld gewicht: 540 gram.

      Opwarmen
      Oven 20 minuten 200°C
      Voorkeur van Marleen
      De pasteitjes voorzichtig uit de schaal halen en op bakpapier 15 tot 20 minuten verwarmen. Serveer met chutney en met de salade.
      Magnetron 750W
      De pasteitjes 2 tot 4 minuten verwarmen. Serveer met chutney en met de salade.
      Uitverkocht voor deze dag.
      Vegetarisch gerecht
      Groentestrudel met kaasfondue
      Groentestrudel met kaasfondue
      Vegetarisch gerecht
      Groentestrudel met kaasfondue
      Details
      Geïnspireerd op een heerlijke primo bij L'Ozio (een Italiaan op de Ferdinand Bol) heb ik dit gerecht bedacht. Ik ga heel nauwkeurig te werk met de ratatouille zodat alle verschillende groenten perfect van structuur en vol smaak zijn. De kaasfondue is licht pittig door de tallegio kaas en smaakt zó goed bij de strudel. Met kruidensla. Geniet ervan!
      Leuk om te weten
      Ik bak de groenten voor de ratatouille eerst kort en stoof ze daarna in de oven, allemaal apart, zodat ik precies in de gaten kan houden wanneer welke groente klaar is.
      Ingrediënten
      Rode paprika, pastinaak, aardappel, zoete aardappel, haricots verts, courgette, aubergine, tomaat, sla, witte ui, knoflook, bladerdeeg, Tallegiokaas, boerenkaas, melk, roomboter, tomatenpuree, witte suiker, bieslook, peterselie, dille, zelfgemaakte dressing (van zonnebloemolie, gepasteuriseerd eigeel, witte wijnazijn, mosterd, kerrie, tabasco, witte peper, zout), zonnebloemolie, peper & zout.

      Dit gerecht bevat ei, mosterd, sulfiet.
        Voedingswaarden

        Van dit gerecht heb ik de voedingswaarden nog niet berekend.

        Gemiddeld gewicht: 540 gram.

        Opwarmen
        Oven 20 minuten 200°C
        Voorkeur van Marleen
        Verwarm op het bakpapier de strudels 15 tot 20 minuten. Schep de kaasfondue over in ovenbestendig schaaltje en verwarm de laatste 5 tot 10 minuten mee. Serveer met salade & dressing (koud).
        Magnetron 6 minuten 750W
        Verwarm op het bakpapier de strudels 2 tot 6 minuten. Verwarm de kaasfondue de laatste 1 tot 2 minuten mee. Serveer met salade & dressing (koud).
        Uitverkocht voor deze dag.