Skip to content

Blog

MarleenKookt soep

Bij onze soepen staat "mogelijk diepgevroren". Dat leg ik hier graag verder uit

Bijna elke dag maken we verse soep. Dat doen we in grotere hoeveelheden, zodat we je tegen een aantrekkelijke prijs verse en goed gevulde soep kunnen aanbieden. We maken de soep altijd van verse groenten van het seizoen en verse kruiden en als het niet-vegetarische soepen zijn met verse biologische of scharrelvlees en duurzame vis.

Als de soep klaar is, gaat die in een blast chiller. Dit is een speciale koelkast die in hele korte tijd de soep afkoelt naar 3 graden. Zo krijgen bacteriën geen kans en blijven de smaken perfect behouden. Daarna gaan de soepen in halve liter verpakkingen en wordt alles wat niet die dag is besteld diepgevroren op 20 graden onder nul. Op die manier houd ik zonder conserveringsmiddelen onze soepen supervers en vol smaak.

Op de dag van bestelling ontdooien we dan de soep, zodat je er 's avonds van kunt genieten.

Eet smakelijk!

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen